Ringodiscotheek

Leren plankdragers 

 Leren plankdragers

Als je een mooie plank hebt gevonden, dan is het ook wel zo mooi om te zorgen voor een goede afwerking. Standaard beugels kunnen afbreuk doen aan de plank die je hebt gekocht en zelfs storend staan in je interieur. Als je kiest voor leren plankdragers dan maak je de look compleet. Dit staat stylish in elk interieur. Daarbij past het ontzettend goed bij verschillende soorten planken. Doordat je kunt kiezen in wat voor kleur je de leren plankdrager wilt, is het aan te passen aan de plank en de rest van de kleuren in je interieur. 

Leren plankdragers past overal bij

Leren plankdragers passen echt overal bij. Doordat alle kleuren verkrijgbaar zijn van mintgroen tot bruintinten, kun je het helemaal naar smaak aanpassen. Als je een plank hebt van steigerhout, dan passen daar weer andere kleuren mooi bij dan wanneer je een eiken plank gebruikt. Deze nuances maken het geheel echt af. De muurkleur heeft natuurlijk ook invloed op de kleur van de plankdragers. Daarbij kun je nog kijken naar wat past bij de accessoires de op de plank komen te staan. Je kunt de leukste combinaties maken doordat je leren plankdragers gebruikt.   

Soorten leren plankdragers

De leren plankdragers zien er luxe uit door de strakke afwerking. Met verschillende kleuren kan je een ander gevoel in je interieur creëren. Zo kun je met zwarte tinten een stoere look creëren in een industrieel interieur. Met bruine tinten maak je het warmer. Je ook ook verschillende kleuren kiezen om het een speelser effect te geven. Het installeren van de hendels gaat makkelijk. Je kunt kiezen tussen twee verschillende soorten afwerking en ophangsysteem. Je kunt haakjes kiezen of sierknoppen. Afhankelijk van je voorkeur geeft dit een andere look. Het ophangsysteem zorgt ervoor dat de hendels tot wel 15 kilogram aan gewicht kunnen dragen. Daardoor hoef je nooit zorgen te maken over wat je op de plank zet. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *