Ringodiscotheek

Een outfit met Ibiza accessoires

Ibiza accessoires

Ibiza, het party eiland van Spanje en favoriete vakantiebestemming van velen. Het eiland wordt elk jaar weer bezocht door vele internationale bekendheden, maar ook door veel vrolijke vakantiegangers die van het eiland zijn gaan houden. Waarom ook niet? Ibiza is het mekka van de strandfeestjes, cocktails, heerlijke standen en de bohemian stijl. Een outfit samenstellen met de beste Ibiza accessoires kan nog wel eens lastig zijn. Wat voor sieraden gebruik je bij wat voor kleding? Gelukkig is er niet één goed antwoord. Boho-chique is een stijl die de regels juist vooral loslaat. Je kan het dus eigenlijk bijna niet fout doen en dat is een fijne geruststelling voor velen. Toch zijn er een paar richtlijnen waar je op kan focussen als je gaat voor een Ibiza stijl outfit.

Ibiza accessoires

Wat zijn Ibiza accessoires nou precies? Over het algemeen is de Boho stijl ontstaan op het eiland Ibiza. Het eiland is natuurlijk lekker warm en staat bekend om de leuke feestjes en luxe uitstraling. De bohemian stijl is daar dus een mooie mix van geworden. De kleding is vaak lekker luchtig en makkelijk om je in te bewegen, zodat je wel lekker kan dansen of je kleding snel uit kan trekken als je de zee in wil springen. Vaak wordt de outfit opgeleukt met mooie sieren en bohemian accessoires, een leuke hoed (ook handig tegen de brandende zon), een leuk stel laarzen of sandalen en bijvoorbeeld een grote riem.

Vrije stijl

Als het gaat om de stijl van Ibiza is één ding zeker, alles mag en het mag vooral in extremen. Grote oorbellen, kettingen met heel veel leuke steentjes, alle kleuren van de regenboog. Prints en kleuren vormen de basis van deze stijl en dat komt ook heel veel terug in de sieraden en accessoires. Fleurige hoeden, sjaaltjes, oversized kettingen, oorbellen en armbanden. Deze stijl gaat over vrij zijn, blij zijn en met name genieten. Als je daar een plek aan moet toewijzen, is dat wel Ibiza. De perfecte combinatie tussen een eiland en een levensstijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *