Ringodiscotheek

Drie redenen voor een tattoo

Tattoo middelburg

De tattoo stamt af van verschillende inheemse culturen en was vaak een teken van spiritualiteit, macht of overwinning. Echter vandaag de dag hoeven we geen oorlogskrijger of sjamaan te zijn om inkt op je huid te vereeuwigen. Een tattoo is een stukje kunst, wat je zo persoonlijk kan maken als je wil. Een goede tattoo artiest kan samen met jou een tattoo ontwerpen en iets vinden wat bij je past. Kijk welke tattoo shops er bij jou in de buurt zijn. Zoek je bijvoorbeeld een shop voor een tattoo in Middelburg? Zij kunnen je op weg helpen met het kiezen van een design. Wat is jouw motivatie voor het nemen van een tattoo?

Het vereeuwigen van herinneringen

Tatoeages zijn voor altijd, en kunnen de perfecte manier zijn om je herinneringen vast te leggen en te waarderen. Welk moment in jouw leven heeft jou voor altijd verandert? Of welke ervaring was zo heftig of bijzonder dat je de herinnering dat je dit nooit wil vergeten? Een symbolische weergave hiervan geeft je tattoo een persoonlijke betekenis, en bovendien een mooi verhaal om te vertellen aan de nieuwsgierigen!

Je liefde of passie uiten

Wil je jouw persoonlijke passie uitdragen, of misschien wel je partner of beste vriendin een eerbetoon geven? Tatoeages zijn een geweldige manier om je liefde voor iemand of iets te laten zien. Denk er uiteraard wel goed over na of je dit voor altijd op je lichaam wil, voordat je straks een leven lang rondloopt met de naam van die spaanse hunk van vorige zomer!

Geef je zelfvertrouwen een boost

De tattoo is in ons vrije kikkerlandje wel redelijk geaccepteerd, toch straalt het nog steeds een soort rebelsheid uit. Het is een manier om jezelf te laten zien, niet bang te zijn voor oordelen of jezelf te beperken tot het hokje van geaccepteerde maatstaven. Tatoeages geven je iets stoers en moedigs, naast dat het ook een versiering is voor je lichaam. Wil je een tattoo in Middelburg  laten zetten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *